Detta hände 2008

Juni 
Midsommarfest: Ett fyrtiotal festsugna Granhedsbor med vänner hade hittat till Bygdegården på midsommarafton för att fira. Alla hade tagit med sig med mat och dryck, grillen var glödhet och stämningen var snabbt på topp. Vädret var också toppen för att var en midsommarafton.

Juli
Café Stöttasten 
 hade öppet tolv dagar. Det var en strid ström med gäster när vädret var bra. Sammanfattningsvis var det den bästa sommaren hittills för caféet. Alla ni inblandade gjorde en strong insats och det ska ni ha ett stort tack för.

Augusti
Cykeltävling för veteraner: Granheds Tvådagars har blivit en populär avslutning på Veterancupen på landsväg. Även i år kom det ca 150 "gamla gubbar" och en del "damer" över 30 för att cykla tre olika lopp på två dagar. Detta året var Bygdegården start och mål för samtliga lopp vilket underlättade mycket för genomförandet. Allting fungerade bra och alla cyklisterna gillade banorna och arrangemanget. Alla från föreningen som ställde upp ska ha ett stort tack eftersom insatsen bättrar på ekonomin.

Kräftskiva:  Lördagen den 23:e var det dags att avnjuta årets kräftor med tillhörande drycker. Ca 40 st hade packat ner mat och dryck och begett sig till Bygdegården. Lokalen var smakfullt smyckad för att ge den rätta stämningen och det dröjde inte länge förrän luften var mättad med kräftdoft och snapsvisor. Många sorters kräftor fanns det!? Undrar vad som påverkade ljudnivån mest, kräftorna eller tillhörande drycker.

Granhedsmästerskap i golf: Lördagen den 30:e augusti träffades 11 st golfare, 9 herrar och 2 damer, på Strands golfbana för att avgöra Granhedsmästerskapet. Vädret var lite blåsigt men skapligt varmt och ingen nederbörd. Tävlingen spelades som poäng-bogey. Trots att banan är relativt enkel var det inga strålande resultat. Segrade gjorde Torbjörn Jonsson på 31 poäng, Lennart Röhs var tvåa på 29, Tero Horppu och Göran Roos följde sedan på 28, Cicki von Feilitzen vann damklassen före Marja Andersson.
Alla fick pris från ett rikligt prisbord.


September
Arbetsdag: Lördagen den 13:e samlades  8 st medlemmar för ett arbetspass på Bygdegården. Dessa 8 åstadkom mycket på några timmar, så korven, kakorna, kaffet och drycken smakade gott. Undrar varför inte fler dyker upp, eftersom man inte behöver packa någon matkorg utan allting är serverat.

Oktober
Pub-afton: Fredagen den 17:e var det dax för pubafton. Ett 20-tal snacksugna (eller törstiga) Granhedsbor träffades då för att avhandla världsproblemen. Jag vet inte om vi lyckades lösa ett enda, men under överinseende av barmästarna Pelle och Göran gjorde vi i alla fall ett tappert försök.

November
Jubileumsfest: Lördagen den 22:a var det alltså dax för den efterlängtade Jubileumsfesten. Det enda vi visste var att det skulle vara i Nobels anda, så därför tog vi på oss de bästa gå-bort kläderna, lade en Nobelfest makeup och tog oss till en vinterlik Bygdegård. Där var det verkligen dukat till fest. Hur det avlöpte kan ni se på fotosidan Jubileumsfestenoch på denna länk: 20årsfesten.pdf

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS